Hjem / Fra sjakkfantomet / Sjakkfantomets julequiz – Løsninger
Jeg ønsker alle mine fine lesere et riktig godt nyttår! Løsninger på årets julequiz hos Sjakkfantomet. Årets julequiz hadde i år en ny vri. I stedet for å ha nøtter som kunne googles eller søkes opp på annen måte, så hadde jeg prøvd å lage nøtter der hukommelsen og kunnskapene i…

Sjakkfantomets julequiz – Løsninger

Jeg ønsker alle mine fine lesere et riktig godt nyttår!
Løsninger på årets julequiz hos Sjakkfantomet
Årets julequiz hadde i år en ny vri. I stedet for å ha nøtter som kunne googles eller søkes opp på annen måte, så hadde jeg prøvd å lage nøtter der hukommelsen og kunnskapene i…

Om Sjakkfantomet

Sjekk også

Sjakk-OL i Baku: 10. runde – Knallsterk seier av Norge!

Så gjennomførte Norge sin beste lagmatch i OL da de knuste Iran på en svært så overbevisende måte. Magnus feide motstanderen …

Sjakkfantomet Sjakk-OL i Baku: 9. runde – USA ble to hakk for store

Caruana vs. Magnus Carlsen med FIDE-presidenten som tilskuerFoto: Maria Emelianova  |  http://www1.bakuchessolympiad.com/Husker du da vi slo Kina med spillere som Wang Yue, Bu Xiangzhi, Ni Hua og Wang Hao? Det skjedde i 2008 og det er ut...