Hjem / Matt & Patt / Hammer-nedtur etter feilvurdering: – Jeg skulle prøve å vise at jeg kan spille sjakk

(Jon Ludvig Hammer - Pavel Eljanov 0-1): Norgestoeren gikk på sitt andre tap i Sharjah.

Innlegget Hammer-nedtur etter feilvurdering: – Jeg skulle prøve å vise at jeg kan spille sjakk dukket først opp på Matt & Patt.

Hammer-nedtur etter feilvurdering: – Jeg skulle prøve å vise at jeg kan spille sjakk

(Jon Ludvig Hammer – Pavel Eljanov 0-1): Norgestoeren gikk på sitt andre tap i Sharjah.

Innlegget Hammer-nedtur etter feilvurdering: – Jeg skulle prøve å vise at jeg kan spille sjakk dukket først opp på Matt & Patt.

Om Tarjei J. Svensen

Sjekk også

Drama da Carlsen reddet halvpoenget med et nødskrik: – Magnus sin mest utrolig redning

(Magnus Carlsen – Fabiano Caruana ½-½): Magnus Carlsen balanserte på kanten av stupet, men reddet med nød og neppe et halvpoeng mot Fabiano Caruana. Det... The post Drama da Carlsen reddet halvpoenget med et nødskrik: – Magnus sin mest utro...

Carlsen nøytraliserte Caruana etter strålende åpningsspill

Magnus Carlsen hadde ingen problemer med å forsvare seg da Fabiano Caruana gikk rett i angrep i trekk seks. The post Carlsen nøytraliserte Caruana etter strålende åpningsspill appeared first on Matt & Patt.

Hjem / Matt & Patt / Hammer-nedtur etter feilvurdering: – Jeg skulle prøve å vise at jeg kan spille sjakk

(Jon Ludvig Hammer - Pavel Eljanov 0-1): Norgestoeren gikk på sitt andre tap i Sharjah.

Innlegget Hammer-nedtur etter feilvurdering: – Jeg skulle prøve å vise at jeg kan spille sjakk dukket først opp på Matt & Patt.

Hammer-nedtur etter feilvurdering: – Jeg skulle prøve å vise at jeg kan spille sjakk

(Jon Ludvig Hammer – Pavel Eljanov 0-1): Norgestoeren gikk på sitt andre tap i Sharjah.

Innlegget Hammer-nedtur etter feilvurdering: – Jeg skulle prøve å vise at jeg kan spille sjakk dukket først opp på Matt & Patt.

Om Tarjei J. Svensen

Sjekk også

Drama da Carlsen reddet halvpoenget med et nødskrik: – Magnus sin mest utrolig redning

(Magnus Carlsen – Fabiano Caruana ½-½): Magnus Carlsen balanserte på kanten av stupet, men reddet med nød og neppe et halvpoeng mot Fabiano Caruana. Det... The post Drama da Carlsen reddet halvpoenget med et nødskrik: – Magnus sin mest utro...

Carlsen nøytraliserte Caruana etter strålende åpningsspill

Magnus Carlsen hadde ingen problemer med å forsvare seg da Fabiano Caruana gikk rett i angrep i trekk seks. The post Carlsen nøytraliserte Caruana etter strålende åpningsspill appeared first on Matt & Patt.