Hjem / Nyheter / Caruana + Trent = Carlsen + Agdestein

Caruana + Trent = Carlsen + Agdestein

IM Lawrence Trent er for de fleste kjent som en av de mest aktive bidragsyterne på chess24.com. Nå er en plukket opp av Fabiano Caruana og skal være hans manager, melder chess24.com. Han blir da til Caruana det Espen Agdestein er for Magnus Carlsen: han skal forhandle med turneringer, sponsorer og media.

I en uttalelse til chess24.com sier Lawrence Trent
«Jeg er begeistret og ydmyk over å bli gitt muligheten til å jobbe med Fabiano – en anstendig, hardtarbeidende fyr jeg tror har alle egenskapene man trenger for å bli verdensmester, og i ikke så fjern fremtid. Jeg vil gjøre alt i min makt for å sørge for at han har all den støtten han trenger for å nå sjakksportens desiderte høydepunkt.

Naturligvis er jeg trist for å forlate min post på chess24, der jeg likte meg veldig godt. Jeg er sikker på av nettsiden stadig vil styrke seg og fortsette å revolusjonere måten sjakk sendes, undervises og spilles online. Denne muligheten, som mange kan tenke seg, var bare for god til å takke nei til.»

Hele saken på chess24.com.

Lawrence Trent har kommentert både for den spanske og den engelske delen av Chess24.com. Ett av høydepunktene i hans karriere skjedde under VM, som spansk kommentator, men selv oss som ikke snakker spansk skjønner hva som formidles:

 

Noen responser på nyheten fra Twitter:

Om Gressli

Ansvarlig for Sjakknytt.no. Typisk "habil klubbspiller".

Sjekk også

Kan gå mot store endringer i norsk sjakk

Sentralstyret i Norges Sjakkforbund har i dag lagt tre store forslag ut på høring.

Januar-ratingen er endelig offisiell!

Vi publiserte de nye, offisielle listene, forrige uke. Nå er de endelig offisielle etter at ELO-komiteen publiserte dem i dag.