Hjem / Nyheter / Sveins 8. minneturnering

Sveins 8. minneturnering

Zone-schaaktoernooi te Berg en Dal, Johannessen (l) tegen B. Larsen *1 december 1960I dag starter Sveins 8. minneturnering i OSS’ lokaler. Sveins minneturnering ble spilt for første gang i juni 2008, sommeren året etter at Svein Johannessen gikk bort. Turneringen, som i første var omgang tenkt som en særegen bårebukett, har siden utviklet seg til å bli en fast årlig internasjonal begivenhet i Oslo Schakselskap i Oslo. Alt takket være den økonomiske støtten og innsatsens fra en rekke ildsjeler, klubben, kretsen og eksterne sponsorer. (kilde)

Turneringen er en blanding av både stormestere amatørspillere og de 64 spillerne har et totalt ratingsnitt på 1950 FIDE / 1768 norsk ELO. 7 GM-er og 4 IM-er står på startlisten, og det er mulig å få GM- og IM-napp i denne turneringen. Høyest ratet er GM Emmanuel Berg (2558), GM Tiger Hillarp (2552) og GM Mark Hebden (2496). Norske håp er blant annet GM Rune Djurhuus (2438), IM Johan Salomon (2416), FM Joachim B. Nilsen (2377), IM Nicolai Getz (2369) og IM Atle Grønn (2342).

Resultater på turneringsservice

Om Gressli

Ansvarlig for Sjakknytt.no. Typisk "habil klubbspiller".

Sjekk også

Kan gå mot store endringer i norsk sjakk

Sentralstyret i Norges Sjakkforbund har i dag lagt tre store forslag ut på høring.

Januar-ratingen er endelig offisiell!

Vi publiserte de nye, offisielle listene, forrige uke. Nå er de endelig offisielle etter at ELO-komiteen publiserte dem i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *