Hjem / Matt & Patt / Sebastian (17) klinte til på Fagernes: – Jeg er relativt fornøyd med meg selv

2017 har så langt gitt Norge to nye internasjonale mestere. Sebastian Mihajlov (17) ligger godt an til å bli den neste.

Innlegget Sebastian (17) klinte til på Fagernes: – Jeg er relativt fornøyd med meg selv dukket først opp på Matt & Patt.

Sebastian (17) klinte til på Fagernes: – Jeg er relativt fornøyd med meg selv

2017 har så langt gitt Norge to nye internasjonale mestere. Sebastian Mihajlov (17) ligger godt an til å bli den neste.

Innlegget Sebastian (17) klinte til på Fagernes: – Jeg er relativt fornøyd med meg selv dukket først opp på Matt & Patt.

Om Tarjei J. Svensen

Sjekk også

Drama da Carlsen reddet halvpoenget med et nødskrik: – Magnus sin mest utrolig redning

(Magnus Carlsen – Fabiano Caruana ½-½): Magnus Carlsen balanserte på kanten av stupet, men reddet med nød og neppe et halvpoeng mot Fabiano Caruana. Det... The post Drama da Carlsen reddet halvpoenget med et nødskrik: – Magnus sin mest utro...

Carlsen nøytraliserte Caruana etter strålende åpningsspill

Magnus Carlsen hadde ingen problemer med å forsvare seg da Fabiano Caruana gikk rett i angrep i trekk seks. The post Carlsen nøytraliserte Caruana etter strålende åpningsspill appeared first on Matt & Patt.