Hjem / Matt & Patt / Oslo Chess Festival-generalen er strålende fornøyd, men neste år gjøres det flere endringer

- Vi hadde satt oss ganske hårete mål og vi fikk høre at vi var litt for optimistiske. Det var vi ikke, sier Oslo Chess Festival-general Pål Nordquelle. Nå er datoene for neste års turnering er satt og nå loves det en enda bedre og større turnering.

Oslo Chess Festival-generalen er strålende fornøyd, men neste år gjøres det flere endringer

– Vi hadde satt oss ganske hårete mål og vi fikk høre at vi var litt for optimistiske. Det var vi ikke, sier Oslo Chess Festival-general Pål Nordquelle. Nå er datoene for neste års turnering er satt og nå loves det en enda bedre og større turnering.

Innlegget Oslo Chess Festival-generalen er strålende fornøyd, men neste år gjøres det flere endringer dukket først opp på Matt & Patt.

Om Tarjei J. Svensen

Sjekk også

Remisrekken fortsetter for Carlsen: – En heldig dag for Fabiano

(Magnus Carlsen – Fabiano Caruana ½-½): Magnus Carlsen lykkes med å overraske Fabiano Caruana i åpningen og fikk klar fordel, men heller ikke i dag... The post Remisrekken fortsetter for Carlsen: – En heldig dag for Fabiano appeared first o...

Carlsen slapp med skrekken igjen: – En veldig stor sjanse som glapp for Fabiano

(Fabiano Caruana – Magnus Carlsen ½-½): Magnus Carlsen var nok en gang i skikkelig trøbbel, men igjen slapp verdensmesteren unna med et halvpoeng. av Tarjei... The post Carlsen slapp med skrekken igjen: – En veldig stor sjanse som glapp for...