Hjem / Matt & Patt / Comeback-Carlsen med ny utrolig snuoperasjon: – Jeg trodde jeg var helt fortapt
(Magnus Carlsen - Michael Adams 1-0): - Jeg trodde jeg var tapt, sier verdensmesteren etter dramatisk parti. Nå er Carlsen tilbake i tetstriden. Innlegget Comeback-Carlsen med ny utrolig snuoperasjon: – Jeg trodde jeg var helt fortapt dukket førs...

Comeback-Carlsen med ny utrolig snuoperasjon: – Jeg trodde jeg var helt fortapt

(Magnus Carlsen – Michael Adams 1-0): – Jeg trodde jeg var tapt, sier verdensmesteren etter dramatisk parti. Nå er Carlsen tilbake i tetstriden.

Innlegget Comeback-Carlsen med ny utrolig snuoperasjon: – Jeg trodde jeg var helt fortapt dukket først opp på Matt & Patt.

Om Tarjei J. Svensen

Sjekk også

Remisrekken fortsetter for Carlsen: – En heldig dag for Fabiano

(Magnus Carlsen – Fabiano Caruana ½-½): Magnus Carlsen lykkes med å overraske Fabiano Caruana i åpningen og fikk klar fordel, men heller ikke i dag... The post Remisrekken fortsetter for Carlsen: – En heldig dag for Fabiano appeared first o...

Carlsen slapp med skrekken igjen: – En veldig stor sjanse som glapp for Fabiano

(Fabiano Caruana – Magnus Carlsen ½-½): Magnus Carlsen var nok en gang i skikkelig trøbbel, men igjen slapp verdensmesteren unna med et halvpoeng. av Tarjei... The post Carlsen slapp med skrekken igjen: – En veldig stor sjanse som glapp for...