Hjem / Matt & Patt / Carlsen vant dramaparti over Karjakin: – Hvis jeg var sykmeldt, er jeg ikke friskmeldt enda

Endelig lyktes Magnus Carlsen i Norway Chess. Nå har verdensmesteren fått en langt mer betryggende avstand på verdensrankingen.

Innlegget Carlsen vant dramaparti over Karjakin: – Hvis jeg var sykmeldt, er jeg ikke friskmeldt enda dukket først opp på Matt & Patt.

Carlsen vant dramaparti over Karjakin: – Hvis jeg var sykmeldt, er jeg ikke friskmeldt enda

Endelig lyktes Magnus Carlsen i Norway Chess. Nå har verdensmesteren fått en langt mer betryggende avstand på verdensrankingen.

Innlegget Carlsen vant dramaparti over Karjakin: – Hvis jeg var sykmeldt, er jeg ikke friskmeldt enda dukket først opp på Matt & Patt.

Om Tarjei J. Svensen

Sjekk også

Remisrekken fortsetter for Carlsen: – En heldig dag for Fabiano

(Magnus Carlsen – Fabiano Caruana ½-½): Magnus Carlsen lykkes med å overraske Fabiano Caruana i åpningen og fikk klar fordel, men heller ikke i dag... The post Remisrekken fortsetter for Carlsen: – En heldig dag for Fabiano appeared first o...

Carlsen slapp med skrekken igjen: – En veldig stor sjanse som glapp for Fabiano

(Fabiano Caruana – Magnus Carlsen ½-½): Magnus Carlsen var nok en gang i skikkelig trøbbel, men igjen slapp verdensmesteren unna med et halvpoeng. av Tarjei... The post Carlsen slapp med skrekken igjen: – En veldig stor sjanse som glapp for...